In juni verscheen de thriller Het dubbele geheim van de Familie Lessage van Sandrine Destombes. Namens Xander Uitgevers mochen wij 2 paperbacks en 1 epub verloten van het boek. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Augustus, 1989. In het kleine dorp Piolenc, in de Franse Vaucluse, verdwijnen Solène en Raphaël, de elfjarige tweeling van de familie Lessage. Drie maanden later wordt een van de twee gevonden. Dood.
Juni, 2018. Opnieuw verdwijnen kinderen in Piolenc. Als een macabere echo van dertig jaar geleden begint de nachtmerrie opnieuw, wat het dorp in een angstige shocktoestand brengt. Alle aanknopingspunten verwijzen naar de oude zaak en alle betrokkenen lijken hun onschuld te verliezen.
‘Het dubbele geheim van de familie Lessage’ is een fenomenale psychologische thriller met een einde dat je in
verbijstering achterlaat.

Over de auteur

Sandrine Destombes (1971) studeerde film en televisie, werkt al vijfentwintig jaar als evenementmanager. Het dubbele geheim van de familie Lessage is haar doorbraakthriller en een bestseller in Frankrijk.

Om kans te maken moest je via een e-mail antwoord geven op de volgende vraag:

  • Waar woont Sandrine Destombes?

Het antwoord is: Parijs

De winnaars zijn:

  • Epub:
    • Annemiek Cornet
  • Paperback
    • Veronique Wilbrink
    • Nicolette Jansen

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel bij:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)