In juni verscheen de nieuwste thriller van Jacqueline Coppens, namelijk Omdat ik je mis.
Namens Uitgeverij Ellessy mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Sinds 2008 is de Nijmeegse Vera spoorloos verdwenen uit de achtertuin van het huis van haar ouders, Esmee en Arend van Zijl. Hierdoor belandde het huwelijk in een crisis die leidde tot een tijdelijke scheiding. Na een jaar keren Esmee en hun zoon Xander terug, maar het huwelijk vervalt al snel in oude patronen.
Vier jaar na Vera’s vermissing verdwijnt er in Kijkduin een meisje van het strand. In de duinen wordt een ontvoerd meisje uit Nijmegen teruggevonden. Esmee zit bovenop het nieuws. Is er een link tussen deze zaken? Is Vera mogelijk het slachtoffer van een serieontvoerder? Van de recherche wordt Esmee niet veel wijzer en zoekt ten einde raad haar toevlucht tot een mysterieuze onderzoeksjournalist die meer van de verdwijningen lijkt te weten. Is hij te vertrouwen? En kan hij, zoals hij beweert, Vera terug naar huis brengen?
Omdat ik je mis is een thriller die zich afspeelt in en om Nijmegen.

Over de auteur

Jacqueline Coppens begon al vroeg met schrijven. Op de basisschool legde ze een eigen poëzieschriftje aan en schreef gedurende een aantal jaren haar gedachten in dichtvorm op. Op latere leeftijd begon ze met het schrijven van columns en korte verhalen. Hiermee won ze diverse schrijfwedstrijden en publiceerde in verschillende verhalenbundels en op (literaire) websites. Van jongs af aan leest ze al graag misdaadromans en het is daarom niet verwonderlijk dat ze haar eerste boek in dat genre heeft geschreven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Bij welke krant is Jacqueline redacteur spanning?

Stuur je antwoord voor 28 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Coppens’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)