In juni verscheen de nieuwste thriller van Blake Crouch, namelijk Reset. Namens Uitgeverij The House of Books mochten wij een exemplaar verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

‘Mijn zoon is gewist.’ Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt. Barry begint onderzoek naar haar te doen en komt erachter dat er in het hele land mensen in een ander leven wakker worden dan dat waarin ze in slaap vielen. Barry’s zoektocht naar de waarheid mondt uit in een onmogelijke, haast hallucinaire zoektocht als hij ontdekt dat de technologie van neurowetenschapper Helena Smith iets beangstigends heeft voortgebracht: de mogelijkheid om herinneringen niet alleen te opnieuw te beleven maar ook veranderen…

Over de auteur

Blake Crouch (1978) is geboren in North Carolina en studeerde Engels en Creative Writing aan de University of North Carolina in Chapel Hill. Met Wayward Pines – Verloren is hij genomineerd voor de International Thriller Award 2013. Van de Wayward Pines trilogie is door M. Night Shyamalan, regisseur van onder meer The Sixth Sense, een tv-serie gemaakt, met Matt Dillon in de hoofdrol. Zijn laatste thriller, Dark Matter, verscheen in 2016.

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Hoeveel sterren geeft Danielle Vlucht van Blake Crouch?

Het antwoord is: 4,5 ster

De winnaar is:

  • Laurian van der Schilden

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)