Op 13 augustus verschijnt bij uitgeverij De Fontein Stuk van jou van Susan van Eyck. Voor haar debuutroman Mijn beeld van jou werd ze geroemd als ‘de Nederlandse Jojo Moyes’. In Stuk van jou maakt ze die verwachtingen opnieuw waar.

Het verhaal

Emma is 34 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was.
Maar tussen Emma en Wout groeit al snel meer dan alleen vriendschap, en daar heeft Emma het enorm moeilijk mee – het voelt alsof ze Boris verraadt. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?

Foto: uitgeverij De Fontein

Over de auteur

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen in Leiden. Stuk van jou is na Mijn beeld van jou haar tweede roman.

Lees hier alvast een fragment van Stuk van jou van Sanne van Eyck.


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)