Op 5 september 2019 verschijnt in de Nederlandse bioscopen La Ragazza Nella Nebbia van regisseur Donato Carrisi. In samenwerking met September Film mogen wij 2 vrijkaarten verloten voor La Ragazza Nella Nebbia, geldig in een bioscoop in Nederland.

Foto: September Film Nederland, Toni Servillo

Het verhaal

In het Italiaanse dorp Avechot is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt…

Over de regisseur

Donato Carrisi (1973) is een Italiaanse schrijver en scenarioschrijver. De film La Ragazza Nella Nebbia is gebaseerd op zijn gelijknamige roman. Andere boeken van Carrisi zijn De souffleur en Het tribunaal van de ziel.

Cast

Toni Servillo, Alessio Boni, Jean Reno, Lorenzo Richelmy, Galatea Ranzi, Michela Cescon, Jacopo Olmo Antinori, Greta Scacchi en anderen.

Genre

Thriller

Duur

127 minuten

Gesproken taal

Italiaans (Nederlands ondertiteld)

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke prijs won Toni Servillo in 2008 tijdens de uitreiking van de Europese Filmprijzen in Kopenhagen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 augustus 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nebbia’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Succes!

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)