Op 22 augustus verschijnt de nieuwe thriller van Melanie Raabe, De schaduw. Namens Uitgeverij Cargo mogen wij 2 paperbacks en een epub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

“Op 11 februari zal je een man genaamd Arthur Grimm vermoorden. Uit vrije wil. En met goede reden.’

De jonge journaliste Norah is net van Berlijn naar Wenen verhuisd als een zwerver haar deze woorden op straat toeschreeuwt. Norah is meteen van slag, een aantal jaar geleden is op 11 februari iets verschrikkelijks gebeurd, iets wat ze al die tijd probeert te verdringen. Dan ontmoet ze een man met de naam Arthur Grimm. Wie is hij? En wat gebeurde er eigenlijk toen, tijdens de ergste nacht van haar leven? Kan Norah gerechtigheid vinden, zonder zelf een moordenaar te worden?

Over de auteur

Melanie Raabe (1981) werd geboren in een klein dorpje in Noordrijn-Westfalen en woont momenteel in Keulen. Haar thrillers De val en De waarheid zijn wereldwijd bestsellers.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Van welk boek wordt er een Hollywoodfilm gemaakt?

Stuur je antwoord voor 29 augustus 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Schaduw’. Geef duidelijk aan of je een paperback of epub wil, of dat je geen voorkeur hebt! Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)