Op 16 september start bij Thrillers and More de leesclub van de thriller Stof van Joanne Carlton, in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

Het verhaal

Als je wereld opgaat in stof, wil jij dan nog overleven?

Simon James is een gelukkig man. Hij heeft een mooie baan, een prachtig gezin en geniet van het leven. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.
Drie weken en ettelijke miljoenen doden later is het einde nabij. Er bestaan geen mirakels om de overlevenden te redden.
Op de laatste dag van zijn bestaan krijgt Simon het ultieme dilemma voorgeschoteld: wil hij overleven aan de zijde van een onbekende vrouw in een verwoeste wereld om zo het voortbestaan van de mensheid te garanderen? Of wil hij zijn leven vandaag beëindigen na het verlies van zijn vrouw en kind?
Maar … krijgt hij nog wel die keuze?

Stof is een beklijvend boek over familie en liefde, onmenselijk verdriet en verlies. Een verhaal dat angstaanjagend dichterbij komt, geïnspireerd door onze huidige klimaatproblematiek en internet.

Over de auteur

Joanne Carlton is een divers auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen.

Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Joanne schrijft (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting.

In 2017 lanceerde ze haar emotionele debuut Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en zus. Het verhaal wekte meteen de nodige emoties op bij haar lezers en mocht op laaiend enthousiaste kritieken rekenen.

Begin 2018 volgde Kill Me Again, een intrigerende psychologische Young Adult-thriller. Deze zal in 2019 in Nederlandstalige versie verschijnen. Haar derde boek, een novelle, Dust, verscheen in maart 2019.

Joanne schrijft daarnaast ook Flash Fiction (zeer, zeer korte verhalen) en novelles.

Voorwaarden

De leesclub start 16 september a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Joanne Carlton (Sandra J. Paul) zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “Stof”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 10 september 12:00 uur. Op 11 september zullen de deelnemers een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)