Dit is alweer het laatste overzicht van hetgeen er in september zal verschijnen. Met hoeveel boeken zal ouw NTL-stapel groeien?

Zoutelande – Linda van Rijn (24 september)
Eline van As kijkt uit naar de jaarlijkse reünieweek met haar twee vriendinnen van vroeger, Lydia en Sacha. Ze kennen elkaar van de vakanties die ze als kind doorbrachten in Zoutelande en hebben altijd contact gehouden. Zoals elk jaar komen ze in september samen in de Zeeuwse plaats om te ontspannen en bij te praten.
Lydia heeft afgelopen jaar samen met haar man Gert een strandtent overgenomen en daar kunnen de vriendinnen verblijven. Het was een druk seizoen voor Lydia en Gert en het valt Eline op dat haar vriendin echt aan rust toe is. Gelukkig heeft Lydia een vrije week voor de boeg. Eline kan zelf ook wel wat ontspanning gebruiken na een bewogen jaar waarin ze met een nieuwe baan is begonnen.
Eerst lijkt dat te gaan lukken: het is mooi weer, de vriendinnen maken lange strandwandelingen en de avonden zijn gevuld met lekker eten en wijn. Toch voelt Eline dat er iets niet klopt. Waarom wordt er zo opzichtig net haar geflirt? En hoe zit het met de twee vrouwelijke badgasten die dit seizoen in Zoutelande zijn verdronken? Tegen de tijd dat Eline erachter komt wat er speelt, zit ze er al middenin. En dan is het de vraag hoe ze hier zelf nog uit komt…

Bekijk op bol.com

 

Op de vlucht – Sharon Bolton (10 september)
In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een ballonvaart. Een prachtige ervaring, tot ze op de grond een brute moord zien gebeuren. In het komende uur zal iedereen in de ballon zijn omgekomen, op één vrouw na.
Alleen en bang, terwijl ze niemand nog vertrouwt, vlucht ze voor haar leven. Op weg naar de enige plek waar ze zich nog veilig voelt. Maar ze heeft het gezicht van de moordenaar gezien – en hij dat van haar. Hij zal niet rusten tot hij de laatste getuige van zijn misdaad heeft uitgeschakeld…

Bekijk op bol.com

 

Kwijt – Sandra J. Paul (30 september)
Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.
Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.
Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Bekijk op bol.com

 

Geen uitweg – Taylor Adams (30 september)
Een ontvoerd meisje zit opgesloten in het busje van een vreemde. De dichtstbijzijnde hulp is kilometers ver verwijderd. Wat zou jij doen? Geen uitweg van Taylor Adams kun je niet wegleggen.
Geen uitweg van Taylor Adams heeft alles wat een thriller nodig heeft: een ingenieus geplot, adembenemend en schaamteloos onheilspellend. Een bloedspannende thriller vol onverwachte wendingen.
Studente Darby Thorne is onderweg naar haar zieke moeder wanneer ze vast komt te zitten in een sneeuwstorm. Noodgedwongen moet ze de storm uitzitten bij een afgelegen wegrestaurant, samen met enkele andere reizigers.
Dan doet ze een schokkende ontdekking: in een busje op de parkeerplaats zit een meisje opgesloten. Darby heeft geen idee van wie het voertuig is. Ze weet dat ze met het meisje moet zien te ontsnappen, maar wie kan ze vertrouwen…?

Bekijk op bol.com

 

Honderd kamers – Maxime Paredis (30 september)
Emma vindt een oud, gehavend dagboek in een rommelige kamer van het enorme landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze de oorsprong van het boekje te achterhalen. Maar geleidelijk raken ze ervan overtuigd dat ze op het spoor van een verschrikkelijk geheim zijn beland.
Wanneer Sofie met haar jonge gezin naar hetzelfde landgoed verhuist, begint ze onverklaarbare dingen te zien. Bovendien gedraagt haar echtgenoot zich anders dan normaal. Slaat haar verbeelding op hol of is er meer aan de hand?

Bekijk op bol.com

 

Louise – Anne Laure van Neer (12 september)
‘Huurster gevraagd voor goedkoop appartement, in ruil voor hulp in huis.’ De advertentie leek zo perfect. Anne-Laure is hoogzwanger, hormonaal labiel en heeft net ontdekt dat haar vriend de term monogamie nogal ruim interpreteert.
Alles wat ze wil is een veilig nest voor haar baby, dus trekt ze in bij Louise en haar dementerende man Roger. Net wanneer ze haar leven en hormonen weer in de hand heeft, vindt ze in een lade een verborgen manuscript. Het schetst een misdaadverhaal met in de hoofdrol Roger, Louise en een lijk dat maar niet wil verdwijnen. Is dit huis wel veilig?

Bekijk op bol.com

 

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

 

Leave a Reply

  • (not be published)