Op 1 oktober verschijnt de nieuwe thriller van Robert Harris, De tweede slaap.
Namens Uitgeverij Cargo mogen wij maar liefst 5 vooruitleesexemplaren van deze thriller verloten. Heel erg bedankt hiervoor!
Dus wil jij dit boek als één van de eerste in Nederland lezen? Kijk hieronder snel hoe je mee kunt doen!

Het verhaal

Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd veranderen.

1468. Een jonge pater, Christopher Fairfax, reist te paard naar een afgelegen dorpje in Exmoor om de begrafenis van zijn voorganger te begeleiden. In de heuvels en bossen om het plaatsje liggen oude munten, glasscherven en menselijke botten voor het oprapen, en de oude dominee blijkt in zijn huis een bijzondere verzameling van deze artefacten te verbergen. Het lijkt er zelfs op dat zijn dood te maken heeft met zijn obsessie voor het verleden.

Christopher Fairfax wordt meegezogen in de geheimen van deze afgezonderde gemeenschap. Alles wat hij denkt te weten over zichzelf, zijn geloof en de geschiedenis van zijn wereld komt onder druk te staan.

Over de auteur

Robert Harris (1957) is de auteur van internationale bestsellers als Vaderland, Pompeii, Imperium, Lustrum, Dictator en Conclaaf.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk boek van Robert Harris werd verkozen tot Beste boek van het Jaar volgens Vrij Nederland?

Stuur je antwoord voor 8 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Harris’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)