In het kader van de Feelgood-maand op de website: Stuk van jou van Susan van Eyck in een winactie.
Namens Uitgeverij De Fontein mogen wij 1 paperback verloten van deze roman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was. Als Wout onverwacht de kans krijgt een tijd in Engeland te gaan wonen en Emma meevraagt, besluit ze in een opwelling ja te zeggen. Misschien is een andere omgeving net wat ze nodig heeft.
Als Emma in Engeland een nieuwe liefde ontdekt, heeft ze het daar heel moeilijk mee – het voelt alsof ze Boris verraadt. Maar net als Emma tot het besef komt dat ze haar verleden niet haar toekomst kan laten bepalen, gebeurt er iets waardoor ze misschien helemaal geen keuzes meer heeft…

Over de auteur

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen in Leiden. Stuk van jou is na Mijn beeld van jou haar tweede roman.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Stuur je antwoord voor 21 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stuk’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

One Comment to: Winactie: Stuk van jou – Susan van Eyck GESLOTEN

  1. paula

    september 17th, 2019

    Ik houd van thrillers

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)