Op 15 september verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Day Dreamer van Luna van Roosen. Wij mogen namens de uitgever 2 hardcovers verloten, waarvoor onze hartelijk dank!

Het verhaal

Openbloeien doe je niet in de schaduw.

Lora’s aankomst stond niet in de sterren geschreven. Het stond ook niet in theebladeren, of in een van de boeken in de bibliotheek.

Maar toch staat ze op een nacht aan de kasteelpoort met haar hond Henry die haar daarheen heeft geleid.
Het kasteel herbergt een geheim dat iedereen in zijn grip houdt. Ook bij Lora begint het muiltje al snel te knellen.

Is zij door haar komst echter in staat om tussen al de doornen ook rozen te doen bloeien?

Day Dreamer is het eerste deel uit een tweeluik. Het tweede en laatste deel Night Thinker verschijnt in het voorjaar van 2020.

Over de auteur

Luna Van Roosen, Sint-Amands, is een dynamische persoonlijkheid die op kerstavond geboren werd met een pen in de hand. Ze omschrijft zichzelf als een Day Dreamer and a Night Thinker. Met andere woorden: haar brein staat nooit stil en is altijd bezig met het bedenken van nieuwe verhalen.

Luna studeert momenteel Biomedische laboratoriumtechnieken, maar daarnaast is zij vooral met verhalen en boeken bezig. Van kleins af aan had zij al een fascinatie voor voor mythen, sprookjes en andere “oerverhalen”. “Fantaseren” deed ze altijd al, “schrijven” bleek de volgende logische stap.

Na een presentatie over schrijven kwam ze in contact met Sandra J. Paul, die sinds twee jaar haar mentor is en haar begeleidt.

Naast schrijven is Luna ook een fervent tekenaar, leest ze altijd en overal boeken, houdt ze van ballet, nachtelijke wandelingen en lang uitslapen om mooie dromen te beleven. Haar hond Noukie houdt een bijzonder plekje in haar hart. Luna doet vrijwilligerswerk in de bibliotheek, omdat ze altijd al iets heeft gehad met boeken.

Wat moet je doen om kans te maken? Geef via een e-mail antwoord op de volgende vraag:

  •  Hoe oud is Luna Van Roosen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Day Dreamer’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)