We doen weer even een andere winactie dan een roman: De Veluwse verdwijning van Bertina Mulder.
Namens Bertina mogen wij 1 gesigneerde paperback verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante.

Over de auteur

Bertina Mulder (1962) heeft een achtergrond in de online communicatie. In 2016 verscheen haar debuutroman Wisselwerking. De rode magneet, een psychologische thriller over de eerste bemande missie naar Mars, verscheen in 2018. Voor haar misdaadroman De Veluwse verdwijning liet ze zich inspireren door een opvallend rouwbericht in dagblad de Stentor.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Stuur je antwoord voor 28 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verdwijning’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

De boekpresentatie van De Veluwse verdwijning vindt plaats op 28 september tussen 13.30 – 15.00 uur bij Brasserie Lounge Floor in Epe.

Leave a Reply

  • (not be published)