In het kader van de Feelgood-maand op de website: Alles op alles van Marijke Vos in een winactie.
Namens Uitgeverij Loft (Ambo|Anthos) mogen wij 3 epubs verloten van deze roman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Wanneer haar oudtante Ella een beroerte krijgt, aarzelt Nadja geen moment: ze besluit haar zojuist gestarte sabbatical door te brengen in Ella’s kleine huis in Engeland. Als kind spendeerde Nadja elke zomervakantie met haar ouders en zusje bij haar oudtante, aan de rand van het landgoed Stonewood, en fantaseerde over het verlaten landhuis. Haar oudtante was echter altijd heel duidelijk: je mag er nooit bij in de buurt komen. Wanneer Nadja Ella’s oude dagboek vindt, stuit ze op een mysterieuze geschiedenis, en ze krijgt het landhuis niet meer uit haar gedachten. Waarom is het al zo lang onbewoond?

De idylle van Nadja’s verblijf wordt ruw verstoord als het landgoed een nieuwe eigenaar blijkt te hebben. Het miljoenenbedrijf Logan Enterprises en de arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan, willen het huis slopen. Samen met een paar excentrieke dorpsbewoners zet Nadja alles op alles om het landhuis te redden. Maar is Benjamin wel echt de vijand?

Over de auteur

Marijke Vos (1985) studeerde sociaalpedagogische hulpverlening in Nijmegen en werkt als hulpverlener in de zorg. Al op vroege leeftijd schreef ze korte verhalen en in 2013 kwam Marijke tot de finale van de schrijfwedstrijd van Chicklit.nl. Eerder verscheen ‘Ik kom je halen!’.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Stuur een mail voor 30 september 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Alles op alles’. Vermeld ook je naam en facebooknaam. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!


Bestel dit boek bij Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)