De maand oktober staat bij Thrillers & More in het teken van Sandra J. Paul. Haar boek Kwijt verscheen op 27 september bij uitgeverij Hamley Books. Later dit jaar verschijnt ook de thriller Azerty. Onder het pseudoniem Joanne Carlton verscheen in september Stof, de Nederlandse vertaling van Dust.

Het verhaal

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie.
Beter dan dat kan het leven niet worden.

Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn.

En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar Young Adult-boeken en thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de Eilanden-reeks, gevolgd door de thrillers Azerty en Moordspel. Haar boeken werden meteen in Vlaanderen en Nederland uitgebracht en massaal gelezen.

Sandra staat bekend om haar unieke stijl. Zij schrijft steevast intrigerende, vaak psychologisch getinte verhalen met een paranormale toets. Zij was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thrillende kortverhalenwedstrijd. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Sandra’s Engelstalige boeken werden uitgebracht onder de auteursnaam Joanne Carlton.


Hou gedurende de maand oktober de site dus in de gaten voor meer nieuws en acties omtrent Sandra J. Paul!

Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)