In september verscheen het lang verwachtte derde deel in de Hartland trilogie van Walter Lucius. Namens LS Amsterdam mogen wij 1x de gehele trilogie verloten van deze thrillers. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Deel 1 – De vlinder en de storm
Achter een ordinaire hit-and-run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt een wereld van kindersmokkel en machtsmisbruik schuil te gaan. Journalisten Farah Hafez en Paul Chapelle gaan op onderzoek uit en raken levensgevaarlijk verstrikt in een internationaal crimineel netwerk en een politiek spel.

Deel 2 – Schaduwvechters
Journaliste Farah Hafez wordt gezocht door internationale veiligheidsdiensten vanwege haar vermeende aandeel in een gijzelingsactie in Moskou. Ze vlucht naar Jakarta om haar onderzoek naar de criminele praktijken van een Russische oligarch door te zetten. Gesteund door collega Paul Chapelle, die in Moskou en Johannesburg nieuwe sporen vindt, legt ze het internationale netwerk van de Rus bloot

Deel 3 – De stad en het vuur
Meer dan dertig jaar geleden ontvluchtte Farah Hafez haar vaderland, nadat haar vader tijdens een coup werd vermoord. Nu keert de onderzoeksjournalist terug naar Afghanistan en begint ze een gevaarlijke zoektocht naar een crimineel netwerk waarin jongens worden verhandeld. En dan stuit ze op een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen…

Over de auteur

Walter Lucius is het schrijverspseudoniem van Walter Goverde. Hij werkte als scenarist, regieassistent en regisseur voor theatergroep Affect, het Zuidelijk Toneel en de Blauwe Maandag Compagnie. Als televisieregisseur maakte hij dramaproducties, documentaires en items. Zo regisseerde hij o.a. bijna tien jaar lang Het Klokhuis. Met zijn eigen bedrijf Odyssee Producties realiseerde hij projecten voor verschillende ministeries, zoals de inburgeringsfilm Naar Nederland.
De Hartland-trilogie van Walter Lucius wordt inmiddels in acht landen vertaald.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welke prijs won Walter Lucius met deel 1, De vlinder en de storm?

Stuur je antwoord voor 8 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hartland’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel hier de Hartland trilogie van Walter Lucius

Leave a Reply

  • (not be published)