Op 8 oktober verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller Fatale keuzes van Nina Verheij. Namens de uitgeverij mogen wij 2 paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijk dank!

Het verhaal

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa’s vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega’s uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

Over de auteur

Nina Verheij (1984) is een Nederlandse auteur met een zwak voor poffertjes en haar kat Emmy. Ze is nog net geboren in Amsterdam, maar verhuisde als 6 weken oud hummeltje met wieg en al naar Hillegom in de bollenstreek.

Na een opleiding vwo besloot Nina de studie Nederlandse taal en cultuur te volgen aan de Universiteit Leiden. Een keuze waarvan ze geen seconde spijt heeft gehad. Als kers op de taart wist ze haar Master Taalbeheersing cum laude af te ronden. Helaas kwam het fictieschrijven vanaf die tijd wel op een steeds lager pitje te staan.

Ook tijdens haar 8,5 jaar in de online marketing-wereld schoot het met schrijven niet zo op. Daarom besloot Nina eind 2016 het roer om te gooien. Ze wilde haar passie voor het geschreven woord weer serieus nemen. Tijdens haar rondreis van 2,5 maand door Australië toverde ze de beginselen van haar romantische drama ‘De andere kant’ om tot een whodunit.

Sinds begin 2019 is Nina daarom de trotse eigenaar van BackWords, de naam waaronder ze online schrijfcursussen aanbiedt. Bij haar BackWords-community op Facebook sluiten zich iedere dag nieuwe (aspirant)schrijvers aan. Ook hebben al meer dan 1.300 Nederlanders en Vlamingen haar gratis 7-daagse schijfchallenge gevolgd, in een poging weer op gang te komen met schrijven.

Nina woont sinds 2011 in Haarlem. Naast eigenaar van BackWords is ze freelancer op het gebied van copywriting en online marketing.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de gratis 7-daagse schrijfchallenge die Nina in het leven heeft geroepen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Fatale keuzes’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)