Van de week verscheen alweer de nieuwste thriller van Anja Feliers, Gebroken glas.
Namens Uitgeverij Van Halewyck/New Book Collective mogen wij drie paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

‘Ze vulde haar mond met twee, drie pillen tegelijkertijd. Ze nam een grote slok cognac, sloeg haar hoofd ruw naar achteren en slikte ze door.’
Na een zelfmoordpoging komt Erin, de zeventienjarige dochter van een rijke chirurg, terecht bij psychologe Kathleen Verlinden. Het meisje heeft het gevoel dat haar leven nog weinig voorstelt sinds haar moeder haar, haar broer Finn en haar vader verlaten heeft.
Kathleen komt er echter al snel achter dat er een groter trauma schuilgaat achter Erins destructieve gedachten. Terwijl ze beetje bij beetje het geheim van de jonge vrouw ontsluiert, krijgt Kathleen in haar privéleven af te rekenen met heftige gevoelens van gemis, spijt en verlangen.

Over de auteur

Anja Feliers is een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Het perfecte meisje, het achtste deel in haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden, werd in 2018 bekroond met de prijs voor de Beste Vrouwenthriller van het Jaar. In het voorjaar van 2019 startte Feliers een nieuwe reeks.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In het voorjaar van 2019 startte Anja Feliers een nieuwe boekenserie, hoe heet de hoofdpersoon van deze serie?

Stuur je antwoord voor 21 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gebroken glas’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)