Op 17 oktober verschijnt de roman Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson. Namens uitgeverij Luitingh Sijfthoff mogen wij twee paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Ze zijn een heel gewoon gezin: Adam, zijn vrouw Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk, met goedbetaalde banen en een uitgebreide vriendenkring. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord op een man van bijna tweemaal haar leeftijd. Hoe kende ze deze zakenman, en vooral, welke reden zou ze hebben gehad om hem te doden? Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen Adam en Ulrika hun dochter, en elkaar? En hoe ver gaan ze om haar te beschermen?

‘Zo spannend, zo bedrieglijk, je weet niet meer wie je kunt vertrouwen.’ Karin Slaughter

‘Dit boek lees je in één adem uit.’ Aftonbladet (dagblad)

‘Een niet weg te leggen hoogstandje.’ The Wall Street Journal

‘Overtuigend.’ New York Times Book Review podcast

‘Pageturner.’ New York Times Book Review Summer Reading Issue

Over de auteur

Een heel gewoon gezin is de doorbraak van Mattias Edvardsson en verkocht in Zweden al meer dan 100.000 exemplaren, een ongekend aantal voor de Zweedse markt. Inmiddels wordt het verhaal in meer dan 30 landen uitgegeven. Edvardsson woont met zijn – gelukkig heel gewone – gezin in Löddeköpinge, Zweden, waar hij werkt aan zijn volgende roman.

Lees hier een fragment van Een heel gewoon gezin.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk beroep heeft Mattias Edvardsson naast auteur zijn?

Stuur je antwoord voor 27 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gewoon’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)