Voor de bundel Thuisloos schreef Sandra J. Paul een kortverhaal genaamd Honger.

Thuisloos is een initiatief van Hamley Books in samenwerking met haar auteurs die een kortverhaal hebben geschreven ter ondersteuning van De Warmste Week en Ne(s)t.
Elk jaar steunt Hamley Books een goed doel van bij ons. Dit jaar kozen wij in het kader van De Warmste Week voor de organisatie Ne(s)t, met als doel geld in te zamelen voor thuisloze jongeren.

De opbrengst van deze bundel wordt dan ook integraal geschonken.

Met dank aan de volgende auteurs voor hun verhalen: Emmelie Arents, Esther Boek, Joanne Carlton, Lara Reims, Latoya Morris, Luna Van Roosen, Nina Verheij, Pat Craenbroek, Petra Doom, Rani De Vadder en Sandra J. Paul. Een bijzondere dank gaat ook uit naar onze redacteur Chinouk Thijssen, die ook met hart en ziel heeft meegewerkt aan deze bundel.

Thuisloos bestellen kan voor slechts tien euro (België) of twaalf euro (Nederland). Deze bundel wordt dan in december naar je toegestuurd! (De boeken worden op maat gedrukt zodat alle opbrengst naar Ne(s)t kan gaan.

Het kortverhaal Honger is nu exclusief te downloaden als e-book of pdf via de website van Hamley Books.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)