Titel: Flirten met mijn ex
Flirten met mijn exAuteur: Natasha Madison
Genre: New Adult
Uitgeverij: SVM Publishing
Vertaling: Stefanie Van Mol
Aantal bladzijdes: 51
Recensie: Miriam

Over de auteur 

Als ze niet met de neus in de boeken zit of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema’s op voor zijn werkreizen. Het is maar goed dat haar personages wel doen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren…  

Het verhaal 

Tijdens je studietijd kom je nooit de ware tegen. Je studententijd is een tijd om te feesten, om vrij te zijn en erop uit te gaan en niet om je al te binden aan een iemand. Dat is wat Dani’s huisgenoten haar bleven vertellen en dus maakt Dani het uit met John en heeft sindsdien twijfels over haar beslissing. 
John zit in zak en as omdat zijn vriendin Dani het heeft uitgemaakt. Wat hem betreft was zij alles en was hij in de veronderstelling dat zij er hetzelfde over dacht.   

‘Dit gaat geweldig worden’, houd ik mezelf voor, maar het is duidelijk dat mijn hart het niet met eens is.

John laat het er niet bij zitten en bedenkt samen met zijn huisgenoten Noah en Austin een plan. Een plan om Dani terug te krijgen: ‘Flirten met mijn ex’.  

Natasha Madison heeft een luchtige schrijfstijl waarmee ze op humoristische wijze een verhaal neerzet. John, Dani, Austin en Noah kennen we al uit de eerdere boeken van Madison en het is vooral heel leuk om een kleine glimp van hun studententijd op te vangen. Net als je denkt ‘nu wordt het leuk’, ben je al op de laatste bladzijde aanbeland. Laten we wel wezen, 51 pagina’s is wel enorm weinig! Ik raad je vooral aan de overige twee boeken in deze serie te lezen (Flirten met de baas en Flirten met de playboy). Dit is een leuke aanvulling hierop, maar meer ook niet.   

3 sterren voor Flirten met mijn ex. 

Miriam 

Leave a Reply

  • (not be published)