Voor Blauwe Bonen neemt Terrence Lauerhohn de lezer mee in een hulpeloze speurtocht naar menselijkheid. Crooner kent geen genade. Niet voor zichzelf, niet voor zijn slachtoffers. Zijn pistool is zijn maat, de blauwe bonen zijn voedsel.

Over de auteur

De pen is zijn penseel, zijn streken bestaan uit woorden. Fantasie is zijn pallet. Hij kleurt met onzichtbare tinten en vormt beelden uit niets, en geuren, smaken. Hij laat onhoorbare geluiden horen, maakt zinnen voelbaar hoewel uw vingers slechts het canvas ombladeren. Uw geest vult hij met illusies, hij toont uitzichten op andere werelden, werkelijkheden, what ifs. Hij verbreedt zijn horizon om die van u met emoties te verrijken.

Schrijven is scheppen, zijn lust en leven, die hij zielsgraag met u deelt.

Zijn naam is Terrence Lauerhohn, hij is een verzinner van verbeelding.

Het verhaal

Aan mijn ontreddering.
Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben… Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam. (De Crooner)

Daer gy in ’t geraes en gedonder van ’t geschut moet staen, dat u de blauwe bonen om de ooren vliegen -Desiderius Erasmus

“Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien” auteur Anthony Holslag

Blauwe bonen verschijnt 30 november bij uitgeverij Ambilicious, met nu al een winactie (en…ALTIJD PRIJS: Ga voor deelname naar http://www.123website.nl/lauerhohn/62434735)

Volg Terrence ook op Facebook #blauwebonenroman

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)