Op 17 oktober verscheen de nieuwe standalone thriller van Tess Gerritsen, Schaduw van de nacht.
Namens Uitgeverij The House of Books mogen wij een gesigneerde paperback verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Ava Collette ontvlucht haar verleden in Boston en huurt Brodie’s Watch, een oud huis in een afgelegen kustdorpje in Maine. En ook al gaan er verhalen over de rondwarende geest van kapitein Brodie, ze voelt zich er onmiddellijk op haar gemak. Totdat ze vreemde geluiden begint te horen en de dorpelingen ontfutselt wat ze liever geheim houden voor buitenstaander: iedere vrouw die het huis bewoont heeft er ook is komen te overlijden. Is de geest van kapitein Brodie ervoor verantwoordelijk of is een moordenaar van vlees en bloed de schuldige? Iemand die steeds dichter in de buurt van Ava komt…

Over de auteur

Tess Gerritsen is arts en een bestsellerauteur. Haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie. Maar ze schreef ook Speel met vuur, dat voortkwam uit een geschenkboekje dat ze speciaal voor Nederland en België schreef. Na het succes van het laatste deel in de Rizzoli & Isles-serie, keert ze terug met Schaduw van de nacht, een verleidelijke standalone thriller.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet het laatste deel in de Rizzoli en Isles-serie?

Stuur je antwoord voor 15 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tess’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)