Op 5 november verscheen de debuutromen Alles is nu van Amy Giles.
Namens Uitgeverij Zomer & Keuning mogen wij twee paperbacks verloten van deze debuutroman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Alles is stuk. Alles is anders. Alles is nu

Amy Giles deelt een emotionele klap uit met Alles is nu. Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert. En na die dag praat Hadley niet meer over wat is geweest. Het kost haar al genoeg moeite om vrede te krijgen met het nu.

Over de auteur

Amy Giles is copywriter by day en YA-auteur by night. Ze werkte onder andere voor verschillende uitgeverijen. Haar debuutroman ‘Alles is nu’ verschijnt in het Nederlands bij Zomer & Keuning.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat heeft Amy Giles gestudeerd?

Stuur je antwoord voor 16 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Giles’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)