Op 22 oktober verscheen de nieuwe roman Winter in Schotland van Sarah Morgan.
Namens Uitgeverij HarperCollins mogen wij een paperback verloten van deze roman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Workaholic Hannah weet dat ze onmogelijk de rest van haar leven vakanties met haar familie kan vermijden. Alleen hee¬ ze naast hun hooggespannen verwachtingen nu ook stress vanwege het grote geheim dat ze sinds kort met zich meedraagt.
Huismoeder Beth zit in een persoonlijke crisis. Het enige wat zij van kerst verwacht is tijd om te besluiten of ze weer aan het werk zal gaan. De bedoeling was echter dat haar familie voor ontspanning zou zorgen, en niet het tegendeel!
Posy vraagt zich af of ze wel haar “beste leven’ leidt, maar dur¬ niet te veranderen uit loyaliteit jegens haar ouders. Tot haar nieuwe buurman Luke de rust komt verstoren…
In de koude Schotse Hooglanden droomt Suzanne McBride van de perfecte kerst met haar drie totaal verschillende dochters. Maar zullen ze een hele vakantie met elkaar overleven? Suzanne zal moeten vertrouwen op de kracht van familiebanden om haar dochters weer bij elkaar te krijgen.

Over de auteur

De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol – maar vooral naar romantiek.
Volgens eigen zeggen is Sarah getrouwd met de meest sexy man ter wereld, die nog dagelijks een inspiratiebron vormt bij het schrijven. Ze werkt nog steeds in de gezondheidszorg, parttime, en probeert daarnaast zo veel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Verder is Sarah gek op wandelen en skiën – eigenlijk op alles wat je in de buitenlucht kunt doen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is het oorspronkelijke beroep van Sarah Morgan?

Stuur je antwoord voor 24 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Morgan’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

One Comment to: Winactie: Winter in Schotland – Sarah Morgan GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)