Op 30 november verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller Azerty van Sandra J. Paul. Wij mogen namens de uitgever een paperback en een e-book verloten, waarvoor onze hartelijk dank!

Het verhaal

Twee mannen. Eén vrouw. Een giftige erfenis.

De achtjarige Marijn wordt ontvoerd onder het wakend oog van zijn oudere broer Kris. Na weken van gevangenschap kan de jongen ontsnappen aan de psychiatrische patiënte die hem gegijzeld hield. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers.

Meer dan twintig jaar later leidt boekhouder Marijn een teruggetrokken bestaan. Auteur Kris schreef een bestseller, maar lijdt sindsdien aan writer’s block. Wanneer de twee een kasteeltje erven van hun oudoom, zien ze dit als een unieke kans om hun verzuurde relatie te herstellen.

Samen met Marijns vriendin Louise nemen de broers hun intrede in het kasteel, waar de driehoeksverhouding onmiddellijk voor de nodige spanningen zorgt. Tot de situatie escaleert naar de dood.

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar Young Adult-boeken en thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de Eilanden-reeks, gevolgd door de thrillers Azerty en Moordspel. Haar boeken werden meteen in Vlaanderen en Nederland uitgebracht en massaal gelezen.

Sandra staat bekend om haar unieke stijl. Zij schrijft steevast intrigerende, vaak psychologisch getinte verhalen met een paranormale toets. Zij was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thrillende kortverhalenwedstrijd. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Sandra’s Engelstalige boeken werden uitgebracht onder de auteursnaam Joanne Carlton.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke toetsenbordindeling wordt in Nederland gehandhaafd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 december 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Azerty’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Succes!


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Libris.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)