In november verscheen het dystopisch debuut Als de nacht eindigt van Laura Diane. Wij verloten een hardcover van dit spannende dystopische verhaal.

Het verhaal

Een dystopisch debuut. Donker, maar met een sprankeltje hoop, glinsterend als de zonsopgang. Voor young adults.
Lya Marlow heeft nog nooit de zon gezien. Sinds een verwoestende zonnevlam de helft van de bevolking wegvaagde, gaat niemand overdag nog naar buiten. Gevangen in haar eigen huis kijkt ze toe hoe haar sterke vader langzaam wegkwijnt door een ongeneeslijke ziekte, terwijl haar moeder druk bezig is met het plannen van de toekomst van haar enige dochter. Lya voelt dat ze moét ontsnappen, al is het maar voor één dag …

Over de auteur

Laura Diane (Schiedam, 1978) hield altijd al van lezen en schrijven. Als tiener schreef ze vooral gedichten en fanfiction over haar favoriete boyband. Maar met de ontdekking van de Twilight Saga, gevolgd door The Hunger Games en Divergent ontstond haar liefde voor het Young Adult genre. Geïnspireerd door deze dystopische verhalen besloot ze in het najaar van 2013 zelf een boek te gaan schrijven. En dat bleef niet onopgemerkt. Begin 2019 tekende zij bij Uitgeverij Clavis een contract voor haar debuut Als de nacht eindigt; deel 1 van een duologie.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat geeft Laura als antwoord in het interview op de vraag; als ze zou moeten kiezen tussen schrijven en chocolade, wat sneuvelt er dan?

Stuur je antwoord voor 22 december 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘ADNE’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)