Op 6 februari verscheen de thriller In slaap gevangen van Camilla Grebe.
Namens Uitgeverij Cargo mogen wij drie paperbacks verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Het geluk heeft de achttienjarige Samuel in de steek gelaten en hij moet vluchten voor zowel een drugsbende als de politie. Een vacature voor verzorger van een gehandicapte jongen in een afgelegen huis aan de kust lijkt hem dan ook de perfecte manier om van de radar te verdwijnen. Manfred Olsson probeert ondertussen zijn verdriet en schuldgevoel over het ongeluk van zijn dochter te vergeten door zich op zijn werk te storten. Hij wordt belast met het onderzoek naar het aangespoelde lichaam van een jonge drugsdealer, een bekende van de politie, die al enkele maanden vermist werd.

Samuel raakt langzaam gewend aan zijn rol als verzorger, maar als hij ’s nachts wakker wordt van harde geluiden en geschreeuw, besluit hij zich stil te houden. Dan spoelt er nog een lichaam aan, dit keer van de zoon van een rijke familie.

Over de auteur

Camilla Grebe (1968) schreef eerder zeer succesvolle thrillers met Åsa Träff en Paul Leander-Engström.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Met welk boek debuteerde Grebe als solo-auteur?

Stuur je antwoord voor 19 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Grebe’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)