Op 10 februari verscheen de roman Blauw van J.B. Ocean.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze roman. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

De Antwerpse galeriehoudster Olivia worstelt al jaren met schuldgevoelens en verdriet. Haar vriendin Ella is de enige die haar geheim kent. Wanneer Olivia geen uitweg meer ziet, vindt Ella dat het tijd wordt dat Olivia de waarheid vertelt over wat er die zomer in Normandië is gebeurd. Maar dan blijkt dat Olivia niet de enige is die dingen verzwijgt en een zoektocht naar antwoorden begint.

Blauw is een verhaal waarin vriendschap centraal staat. Het is een roman over liefde en eenzaamheid waarin familie de rode draad is, ook al is die draad gebroken.

Over de auteur

J.B. Ocean (1976) is een schrijversduo bestaande uit twee vriendinnen, Joke Vander Aa en Barbara De Smedt.
Vanuit hun thuisbasis Antwerpen en recent ook Portugal genieten ze, ieder met hun gezin, van het leven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wanneer debuteerden zij met Blauw in eigen beheer?

Stuur je antwoord voor 23 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ocean’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)