Op 16 maart start bij Thrillers and More de leesclub van de thriller Geen slechte daad van Heather Chavez, in samenwerking met Karakter Uitgevers.

Het verhaal

Cassie is de woede en roekeloosheid van haar eigen jeugd allang ontgroeid – tenminste, dat denkt ze, totdat ze op een nacht getuige is van een gruwelijke aanval. Op weg naar huis, langs een verlaten weg, ziet Cassie een man en een vrouw ruziemaken. De ruzie escaleert en Cassie besluit het alarmnummer te bellen. Maar dan doet ze precies waarvoor de telefonist van de meldkamer haar gewaarschuwd heeft: ze stapt uit de auto. In het daaropvolgende gevecht loopt Cassie een paar blauwe plekken op, maar wat vooral indruk maakt is het dreigement van de vluchtende aanvaller: hij laat Cassie alleen leven als zij zijn slachtoffer laat sterven.

Cassie is niet van plan de vrouw dood te laten gaan. Terwijl zij haar helpt, steelt de aanvaller haar auto. Nu weet hij hoe ze heet, waar ze woont en dat ze kinderen heeft… De politie adviseert haar om voorzichtig te zijn. De volgende dag verdwijnt haar man terwijl hij met hun zesjarige dochter de huizen langsgaat om snoep op te halen voor Halloween. Heeft Cassies confrontatie met de snelwegaanvaller iets te maken met de verdwijning van haar man? Of is er iets anders aan de hand? Terwijl ze wanhopig zoekt naar antwoorden, komt Cassie erachter dat toeval niet bestaat en ze is bereid om alles te doen om haar gezin te redden.

Over de auteur

Heather Chavez studeerde Engelse literatuur en werkte als journalist, redacteur en auteur voor onder meer thriller- en televisieblogs. Zij woont met haar gezin in Santa Rosa, Californië, waar zij aan haar tweede boek werkt.

Voorwaarden

De leesclub start 16 maart a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “Chavez”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 5 maart 12:00 uur. Deelnemers zullen een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)