Op 16 februari verscheen het Young Adult fantasydebuur Toxine van Rani De Vadder.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende Young Adult. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking, voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de toxische macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden voorgoed vernietigen.

Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten. Samen met een mysterieuze bandiet en een roodharige furie begint ze aan een hels avontuur. Tot ze tijdens haar vlucht de uitgelezen kans krijgt om zelf de strijd met de Opperheer aan te gaan. Daarvoor moet ze echter tot het uiterste gaan. En om te winnen, moet ze doden.

Maar zijn haar bondgenoten wel te vertrouwen? En wie is de Zwarte Slang die haar overal weet te vinden?

Over de auteur

Rani De Vadder werd geboren met een pen in de hand. Ze is momenteel studente Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels en schrijft ontzettend graag buiten de uren die ze ook verplicht voor haar studies moet schrijven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar deelde Rani jarenlang haar passie voor het woord?

Stuur je antwoord voor 29 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Toxine’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)