Vorig jaar verscheen het eerste deel in de Origin-serie, The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout.
Namens Zomer & Keuning mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende Young Adult.  Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

“The Darkest Star’ is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In “The Darkest Star’ komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc “gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. “The Darkest Star’ is een fantasyverhaal vol romance en suspense, met ook nog die heerlijke Armentrout-humor.

Over de auteur

#1 NEW YORK TIMES en USA TODAY bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout woont in West Virginia. Wanneer ze niet hard werkt aan een boek, besteedt ze haar tijd aan fitness, lekker lezen, kijken naar echt slechte zombiefilms en besteedt ze tijd aan haar man en haar Jack Russell. Haar droom om schrijfster te worden begon tijdens de wiskundelessen, waar ze liever korte verhalen schreef dan aan haar wiskunde te werken. Jennifer schrijft zowel Young Adult (fantasy, science fiction en contemporary) als romans voor volwassenen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet de Jack Russel van Armentrout?

Stuur je antwoord voor 2 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Star’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)