Op 28 februari verschijnt de Young Adult Night Thinker van Luna Van Roosen.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende Young Adult. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

”Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins en een kasteel vol familiegeheimen. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat het mijn leven in groot gevaar brengt.”

Lora’s aankomst in het kasteel stond niet in de sterren geschreven. Toch ontrafelt ze onder de sterrenhemel beetje bij beetje Bobby’s familiegeheimen.

Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby’s verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken, maar bij elke ontdekking komt ook haar eigen veiligheid verder in het gedrang.

Is zij in staat om eindelijk rozen te doen bloeien? Of zal ze nooit ontdekken welke rol voor haar is weggelegd in dit sprookje?

Over de auteur

Luna Van Roosen, Sint-Amands, werd op kerstavond 1999 geboren werd met een pen in de hand. Ze omschrijft zichzelf als een Day Dreamer and a Night Thinker. Met andere woorden: haar brein staat nooit stil en is altijd bezig met het bedenken van nieuwe verhalen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat studeert Luna Van Roosen?

Stuur je antwoord voor 6 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Night Thinker’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)