In januari verscheen bij Uitgeverij Godijn de Young Adult Fantasy van Ellis van Zijll: Abdij van de nacht.
In samenwerking met Uitgeverij Godijn mogen wij 1 gesigneerde paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Een verhaal dat zich afspeelt in een middeleeuwse wereld waar religie en armoede overheersen. In het verhaal spelen thema’s als vriendschap, onzekerheid, zelfvertrouwen en acceptatie een grote rol.

Wat doe jij als het leven van je familie gevaar loopt?
Een rovende sekte teistert de dorpen. Om zijn familie van de dood te behoeden, sluit Dago zich bij de sekte aan. Hij wordt geacht zijn leven te wijden aan hun dubieuze geloof: het Lupus Religio.
Jarenlang groeit hij op bij de Lupus monniken. Hun leven staat in het teken van het dienen van de Wolvengod. Dago slaat zich tien jaar lang door de ontberingen van het klooster en hij is regelmatig het mikpunt van pesterijen. Zijn geloof in de Wolvengod is onzeker en dagelijks verlangt hij terug naar zijn familie.
Dan breekt de dag aan dat hij mee moet op jacht. Tijdens deze nacht neemt Dago’s leven een andere wending en staat zijn wereld op zijn kop. Een duistere reis vangt aan, maar weet hij zich hier ook doorheen te slaan?
Abdij van de nacht is een Young Adult Fantasy verhaal dat zich afspeelt in een middeleeuwse wereld waar religie en armoede overheersen. In het verhaal spelen thema’s als vriendschap, onzekerheid, zelfvertrouwen en acceptatie een grote rol.

Over de auteur

Ellis van Zijll (1997) is geboren en getogen in het polderachtige Nieuwkoop. Vanaf dat ze op school bij de boekenplanken kan, leest Ellis. Sinds 2009 is schrijven haar passie. In 2010 rondt zij haar eerste griezelverhaal af. Geïnspireerd door de boeken van Paul van Loon, verschijnt er al snel een tweede griezelverhaal in 2012. Na het schrijven van griezelboeken voor kinderen en jongeren vervolgt zij haar pad naar duistere fantasy, met als resultaat: Abdij van de nacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

 • Rondom welk thema verzamelt Ellis boeken en snuisterijen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ellis‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

2 Comments to: Winactie: Abdij van de nacht – Ellis van Zijll GESLOTEN

 1. Chiel Boerema

  maart 5th, 2020

  Ik vind het echt een hele mooie ongelooflijke intens mooie pagina.

  Beantwoorden
 2. maart 5th, 2020

  De website is heel eenvoudig, wel goed overzicht!

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)