Begin februari verscheen bij Uitgeverij LS Amsterdam de nieuwe thriller van Maria Adolfsson: Doggerland – Stormwaarschuwing.
In samenwerking met Uitgeverij LS Amsterdam mogen wij een paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Keer terug naar Doggerland, waar de stilte soms gevaarlijker is dan de storm. Dit is het vervolg op de Scandinavische thrillersensatie Misleiding van Maria Adolfsson.

Stormwaarschuwing is de tweede Doggerland-thriller van thrillerauteur Maria Adolfsson.
Het is kerstmis wanneer een man dood wordt aangetroffen op Noorö, het noordelijkste eilandje van Doggerland. Karen Eiken Hornby stort zich op het onderzoek, opgelucht zo de festiviteiten te kunnen vermijden. Wanneer een tweede lichaam wordt gevonden, begint het er steeds meer op te lijken dat haar familieleden bij de moorden betrokken zijn. Meer dan ooit wordt het een levensgevaarlijke evenwichtsoefening tussen haar privéleven en haar rol bij de politie.

Over de auteur

Maria Adolfsson woont in Stockholm en werkte als communicatie-expert en persvoorlichter. De vertaalrechten van haar thrillerdebuut Doggerland werden voor verschijnen al aan 15 landen verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de hond van het slachtoffer? (Het antwoord vind je hier.)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Adolfsson‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)