Op 15 maart verschijnt bij Uitgeverij LetterRijn de Young Adult Privacy Live van Annet Hulst.

Het verhaal

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.
Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.
En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Over de auteur

Annet Hulst is getrouwd, moeder van twee dochters en heeft een leuke baan in de IT. Ze studeerde wiskunde, deed de lerarenopleiding en houdt van romantische komedies, gadgets, psychologie, biologie, omdenken, priemgetallen, taal, Canada, horoscopen, lijstjes, Expeditie Robinson en drop. In haar vrije tijd leest ze boeken in alle genres. En ze schrijft. Daarnaast is ze de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl.

De boekpresentatie vindt plaats op zondag 15 maart in Trianon Theater te Leiden.

Houdt de site in de gaten, binnenkort houden wij een winactie met die boek!

Lees hier een preview van Privacy Live van Annet Hulst

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)