Vandaag verschijnt bij Uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Lisa Gardner: Niet Verder Vertellen. In samenwerking met Uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

D.D. Warren wordt opgeroepen na de moord op een man. Het slachtoffer heeft drie schotwonden in zijn lichaam, maar zijn computer is twaalf keer beschoten. Als de politie arriveert, heeft zijn zwangere vrouw Evie Carter het pistool in handen. D.D. herkent de vrouw van een vergismoord van jaren geleden, toen Evies vader het slachtoffer was. Wanneer Flora Dane de moordzaak op televisie voorbij ziet komen, weet ze direct over wie het gaat. Conrad Carter was een kennis van de man die haar ooit gevangenhield. Flora voelt zich schuldig dat ze hem nooit heeft weten op te sporen, en is vastbesloten de waarheid rond Carters dood te onthullen.
Maar de waarheid blijkt ongrijpbaar en verandert bij elke nieuwe ontdekking die Flora en D.D. Warren doen.

Over de auteur

Vandaag de dag is Lisa Garnder een #1 New York Times crime thriller auteur, maar ze begon haar carriere in de voedselindustrie. Nadat haar haar meerdere keren vlam had gevat, begreep ze de hint en besloot ze dat het genoeg was. Ze begon haar carriere als schrijfster. Gardner’s werk als onderzoeksanalist voor een internationaal consulting bureau wekte haar interesse voor forensisch onderzoek wat zij omzette in spannende thrillers die geregeld op de bestsellerlijsten terecht komen. Ze schreef diverse bekende thrillers zoals The Killing HourThe Next Accident en Fear Nothing. Gardner schreef ook romans onder het pseudoniem Alicia Scott. Lisa Gardner groeide op in Hillsboro, Oregon, waar ze afstudeerde aan de Glencoe High School. Sinds 2007 woont en werkt Gardner in New Hampshire samen met haar op auto’s verzotte man, sportieve skiende dochter en 2 hondjes.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wij spraken Lisa Gardner vorig jaar toen ze in Nederland was. Wat kreeg ze van ons voorafgaand aan het interview? (het antwoord vind je hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lisa Gardner‘. Vermeld ook of je het liefst een paperback zou winnen of een e-pub.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)