Deze maand verscheen bij Uitgeverij LetterRijn de Young Adult van Annet Hulst: Privacy Live.
In samenwerking met Uitgeverij LetterRijn mogen wij twee paperbacks & 2 epubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.
Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.
En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Over de auteur

Annet Hulst is getrouwd, moeder van twee dochters en heeft een leuke baan in de IT. Ze studeerde wiskunde, deed de lerarenopleiding en houdt van romantische komedies, gadgets, psychologie, biologie, omdenken, priemgetallen, taal, Canada, horoscopen, lijstjes, Expeditie Robinson en drop. In haar vrije tijd leest ze boeken in alle genres. En ze schrijft. Daarnaast is ze de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welk boek was de aanleiding voor het opzetten van de website Chicklit.nl?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hulst‘. Geef ook duidelijk aan of je voorkeur uitgaat naar een paperback of een epub!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Leave a Reply

  • (not be published)