Deze maand verscheen bij Uitgeverij De Fontein de
tweede thriller van Michelle Adams: Tussen de leugens.
In samenwerking met Uitgeverij De Fontein mogen wij een paperback  verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Chloë Daniels komt bij in een ziekenhuis, haar geheugen verdwenen, geen idee hoe ze er beland is. Ze herkent de mensen aan haar bed niet, ze weet haar eigen naam niet. Terwijl ze langzaam herstelt, vullen haar ouders en haar zus haar geheugen in met details over haar succesvolle carrière, haar huis aan de kust en het bijna fatale auto-ongeluk. Maar Chloë krijgt het gevoel dat ze dingen voor haar verborgen houden en ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen…

Over de auteur

Michelle Adams groeide op in Engeland en woont tegenwoordig op Cyprus. Sinds ze op haar negende voor het eerst Stephen King las, is ze verslaafd aan thrillers. Tussen de leugens is haar tweede thriller, na Mijn zus.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In december 2017 hadden wij een interview met Michelle Adams, hierbij stelden we haar de volgende vraag: Als je zou stranden op een verlaten eiland en je kunt maar één boek meenemen….welke zou dat dan zijn? Wat was het antwoord van Michelle hierop?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Adams‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)