Morgen verschijnt bij Uitgeverij Kluitman de spannende novelle van Jennefer Mellink: Opgepast!.
In samenwerking met Uitgeverij Kluitman mogen wij twee hardcovers verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Benthe houdt van winkelen en stappen met haar vriendinnen. Om dat allemaal te kunnen betalen past ze regelmatig op kinderen en werkt ze elke zaterdag bij de snackbar. Tijdens een avondje uit leert Benthe een knappe jongen kennen. Ze komt er al gauw achter dat hij niet zo leuk is als ze dacht. Hij vertoont stalkerig gedrag. Ook Benthes ex-vriendje Olaf laat haar maar niet met rust. En wie is die dronkenlap die stennis schopt in de snackbar?
Als Benthe op een avond na haar werk via een bospad naar huis loopt, voelt ze zich niet veilig. Ze wil iemand bellen, maar haar ouders zijn op vakantie en haar broer en beste vriendin nemen hun telefoon niet op. Dan voelt ze opeens een ijskoude hand op haar mond…

Over de auteur

Jennefer Mellink (Amersfoort, 1985) is opgegroeid in Leusden. In juni 2014 debuteerde ze met Gebroken, een zenuwslopend spannende young adult thriller die lovend werd ontvangen en werd genomineerd voor “beste young adult thriller 2014” (Hebban). Haar tweede young adult thriller Kwaad Bloed verscheen in juni 2015. Ook over dit boek zijn de recensies en reacties zeer positief. Haar derde boek, Gevarenzone, verscheen in juli 2016. Vermoorde onschuld verscheen eind mei 2018 bij Luitingh-Sijthoff. In het voorjaar van 2020 verschijnen er drie nieuwe boeken, waarvan twee young adult thrillers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de Young Adult thriller die in mei bij LS Amsterdam verschijnt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Jennefer‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

One Comment to: Winactie: Opgepast! – Jennefer Mellink GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)