Vandaag verschijnt de paranormale novelle Hell City – De laatste halte van Joanne Carlton.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende paranormale novelle. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Ze ontwaakt in een brandende stad.
Op de eerste dag ontdekken de monsters haar.
Op de tweede dag leert ze zich te verdedigen.
Op de derde dag redt een hond haar leven.
En dat verandert alles.
Hell City. De laatste halte.

Over de auteur

Joanne Carlton is een divers auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen.
Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Ze schrijft (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat was de aanleiding voor het schrijven van Heart-Beat (Hart-Slag)?

Stuur je antwoord voor 5 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hell City’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)