Vorige maand verscheen bij Uitgeverij Kluitman de Young Adult thriller novelle van Nadine Swagerman: Maar ik ben jou niet.
In samenwerking met Uitgeverij Kluitman mogen wij twee exemplaren verloten van deze thriller novelle, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

De zestienjarige Jamie is sinds kort uit huis geplaatst en moet nog erg wennen aan haar nieuwe thuissituatie. Haar moeder kon niet meer voor haar zorgen en nu woont Jamie bij Karin en Derek en hun dochter Mira.
Hoewel ze het goed kan vinden met Mira, voelt Jamie zich nog niet echt thuis bij de familie Mulder. Het lukt haar maar niet om haar verleden los te laten. Ze hoort ook steeds een raar geluid, terwijl de anderen niets lijken te horen. Soms ziet ze een gestalte rond het huis dwalen. Als de man op een dag het huis binnendringt, weet ze zeker dat ze in gevaar is…

Over de auteur

Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wat zou Nadine het iets minder erg vinden om ’s nachts wakker gemaakt te worden? (Zie interview)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nadine‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)