Vandaag verschijnt bij Uitgeverij LetterRijn de misdaadroman van Koen D’Haene: Zand.
In samenwerking met Uitgeverij LetterRijn mogen wij twee exemplaren (1 epub & 1 fysiek) verloten van deze misdaadroman, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Reddingswerkers hebben Mats jaren geleden uit een gletsjer bevrijd, maar zelf herinnert hij zich daar niets van. Samen met zijn psycholoog slaagt hij er moeizaam in een nieuw leven op te bouwen. De zoektocht naar zijn verleden leidt hem naar Sarah, de vrouw die vaak opduikt in zijn verwarde dromen. Als hij op het eiland Schiermonnikoog erg dicht bij haar in de buurt komt, worden de omstandigheden van de val in het ijs stilaan duidelijk. Is Sarah wel de vrouw die hij zich herinnert?

Over de auteur

Koen D’haene (Wevelgem 1964) schreef romans en verhalen voor kinderen, jongeren en volwassenen, o.m. Gek van een eiland (2010) en Ketters van de Kemmelberg (2017). Zand is het zelfstandig leesbare vervolg op zijn misdaadroman IJs (2016). De roman speelt zich af op Schiermonnikoog, het eiland waar IJs eindigde.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat was het eerste boek dat Koen D’Haene voor het eerst naar de keel greep?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zand‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Geef ook duidelijk aan of je voorkeur hebt voor een epub of een fysiek exemplaar!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)