Begin van de maand verscheen bij Van Holkema & Warendorf het derde deel in de Magische apotheek-serie van Anna Ruhe: De strijd om de meteoor.
In samenwerking met Uitgeverij Van Holkema & Warendorf mogen wij twee exemplaren verloten van deze spannende kinderserie, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Lucie is een sentifleur. Dat betekent dat ze geuren niet alleen kan ruiken, maar ook kan voelen. Maar waar komt deze kracht vandaan? En hoe kan ze leren ermee om te gaan? Lucie wil niets liever dan de antwoorden op deze vragen vinden, maar ze heeft grotere zorgen. Syrell de Richemont, de leider van de Eeuwigen, wil overal ter wereld nieuwe magische apotheken openen én ook de geurtjes gaan verkopen, waar de wereld niet beter op wordt.

Samen met haar vriend Mats reist Lucie naar Parijs om de plannen van Syrell te dwarsbomen. In de stad van de liefde liggen echter talloze gevaren op de loer. En Lucie ontdekt bovendien dat de antwoorden waar ze naar op zoek is in de handen van haar vijand liggen…

Over de auteur

Anna Ruhe is een Duitse schrijfster van kinderboeken. De eerste twee delen van haar serie ‘De magische apotheek’ verschenen al in het Nederlands, Er hangt een geheim in de lucht en Het mysterie van de zwarte bloem. In april is het derde deel verschenen: De strijd om de meteoor.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat wilde Anna Ruhe in eerste instantie worden?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Magisch‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

One Comment to: Winactie: De magische apotheek deel 3 – Anna Ruhe GESLOTEN

  1. Rianne Vermeulen

    april 21st, 2020

    O heel,graag heb 1 en 2 gelezen, ben Verhalencoach bij de NOBB bieb Oss. Wil deze serie ook zelf sparen en promoten. Een geweldige serie?

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)