Morgen verschijnt bij Uitgeverij Cargo de roman van Anita Terpstra: De moedermaffia.
In samenwerking met Uitgeverij Cargo mogen wij drie exemplaren verloten van deze roman, waarvoor onze hartelijke dank! De winnaar kan kiezen tussen een epub of een fysiek exemplaar.

Het verhaal

Over buiken, baby’s en ander ongemak

Merel is zwanger, en één ding weet ze zeker: ze zal nooit zo worden als haar zus, die alleen nog maar oog heeft voor haar zoontje. Met gezonde tegenzin waagt ze zich aan een cursus zwangerschapsyoga, waar buiken in alle maten op haar wachten. Ze ontmoet Lies, Wendy, Marjet en Ilona, geen van allen het type vrouw waar ze vriendschap mee zou willen sluiten.

Nog voordat Merel “baby’ kan zeggen, wordt ze meegezogen in het verbale geweld van de moedermaffia. Ongewild wordt ze geconfronteerd met zenmoeders, overbezorgde moeders, duurzame moeders, chaotische moeders, werkverslaafde moeders, helikoptermoeders en thuisblijfmoeders. Naarmate haar zwangerschap vordert, ontstaan er onverwachte vriendschappen en ontdekt ze de belangrijkste les van de moedermaffia: iedere moeder doet het op haar eigen manier.

Over de auteur

Anita Terpstra (1974) studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. Eerder schreef zij veelgeprezen thrillers. Haar thrillers zijn ook in Duitsland en Frankrijk uitgegeven. Terpstra schreef ook een non-fictieboek over grote gezinnen van vroeger, Het huis vol dat enkele weken in de bestsellerlijsten stond. De moedermaffia is haar eerste roman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met welk boek werd Anita Terpstra genomineerd voor de Gouden Strop?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Moeder‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Geef ook duidelijk aan of je voorkeur hebt voor epub of paperback!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

One Comment to: Winactie: De moedermaffia – Anita Terpstra GESLOTEN

  1. sylvia

    april 25th, 2020

    ik ben altijd even , weg, als ik lees en dat is heerlijk.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)