Overmorgen verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de debuutthriller van Stephanie Wrobel: Het herstel van Rose Gold.
In samenwerking met Uitgeverij Prometheus mogen wij drie exemplaren verloten van deze debuutthriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Rose Gold Watts geloofde dat zij de eerste achttien jaar van haar leven ernstig ziek was. Ze dacht dat ze sondevoeding, alle operaties en een rolstoel nodig had. De buurtbewoners hielpen waar mogelijk en stonden altijd voor Rose Gold en haar moeder Patty klaar. Maar ondanks alle onderzoeken, ingrepen en eindeloze doktersbezoeken kon niemand erachter komen wat haar mankeerde.

Tot haar moeder een verschrikkelijk goede leugenaar bleek te zijn. Na vijf gevangenisjaren is Patty Watts op vrije voeten en smeekt haar dochter om haar in huis te nemen. Alles wat Patty wil is zich met haar dochter verzoenen en haar vergeven voor het feit dat Rose Gold zich tegen haar keerde in de rechtbank. Als Rose Gold haar moeder inderdaad verwelkomt reageert de omgeving geschokt. Maar Rose Gold kent haar moeder door en door, en zij is niet meer dat zwakke meisje van vroeger…

Over de auteur

Stephanie Wrobel groeide op in Chicago. Ze heeft altijd enorm van lezen gehouden en begon als kind al met het schrijven van verhalen. Ze heeft als copywriter gewerkt en creative director. Momenteel woont ze in Londen met haar man en hondje. Het herstel van Rose Gold is haar debuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke smaak van Ben & Jerry’s is Stephanie Wrobel’s favoriet?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wrobel‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)