Eerder dit jaar verscheen De Orde, de derde thriller van Karin Kallenberg en Dimitri van Hove bij uitgeverij Ellessy. Wij mogen 2 paperback exemplaren verloten, waarvoor onze dank.

Het verhaal

Jeroen Joosten is dameskapper. Om een levensreddende operatie voor zijn dochtertje te bekostigen, steelt hij uit het kasregister en de tassen van klanten. Maar hoeveel hij er verder ook bijklust, hij krijgt het geld niet bij elkaar. Dan komt hij in contact met een charismatische en schatrijke sekteleider die zichzelf Vader noemt. Samen met zijn vriendin smeedt Jeroen een plan om bij de gevaarlijke orde te infiltreren.
Tijdens een door hen geleide groepsmeditatie maken ze kennis met de achttienjarige Amber. Zij rekende erop dat de Orde van het Licht de oplossing voor haar problemen zou zijn. Haar verblijf bij de orde resulteert echter in een grote teleurstelling en Vader blijkt een regelrechte psychopaat.
Lukt het Jeroen om het leven van zijn dochter te redden? Slaagt Amber erin uit Vaders verstikkende greep te ontsnappen?
En waarom haalt Moeder geen adem meer?

Over de auteur
Karin Kallenberg komt uit Amsterdam en woont in Rome. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Dimitri van Hove woont en werkt in Brugge. Samen schreven ze eerder al twee psychologische thrillers, waardoor Penitenza.

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heette het eerste boek dat Karin Kallenberg en Dimitri Van Hove samen schreven?

Stuur je antwoord voor 23 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Karin & Dimitri’. Vermeld ook je naam, adres en e-mailadres. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Lees hier het interview met Karin Kallenberg

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)