Vorige maand verscheen bij Uitgeverij Zomer & Keuning de feelgoodroman van Nicola May: Het winkeltje in Cockleberry Bay.
In samenwerking met Uitgeverij Zomer & Keuning mogen wij een exemplaar verloten van deze feelgood, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

100 procent Britse feelgood, dat is ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ van Nicola May. Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen… of tegenwerken. Nicola May stopt in ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’ lekker veel kleurrijke personages en allerlei twists. Je leeft van begin tot eind met Rosa mee en waant je echt in Engeland.

Over de auteur

Nicola May is een self-made schrijver, die haar eerste boeken uitbracht in eigen beheer en het schopte tot bestsellerauteur. Het eerste deel van haar Cockleberry Bay-serie, ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’, stond een maand lang op nummer 1 in de Amazon Kindle Store.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet het tweede deel in deze feelgoodserie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nicola‘. Vermeld hierbij ook je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)