Op 9 juni verschijnt bij uitgeverij HarperCollins het 10e boek in de Will Trent-serie van Karin Slaughter: Verzwegen. Tevens is dit het 20e boek van Karin als auteur.

Natuurlijk had de uitgever gepland dat ze een week naar Nederland zou komen, maar vanwege de coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Daarom hebben ze nu iets anders leuks bedacht:

In samenwerking met verschillende grote boekhandelaren in Nederland organiseren ze op 8 juni 19:00 uur live Zoom events met Karin Slaughter. Lezers kunnen een (gesigneerd) exemplaar van haar nieuwe boek kopen en krijgen daar een exclusieve digitale uitnodiging bij voor een Zoom evenement. Deze uitnodiging is voor 1 persoon en slechts op 1 apparaat (telefoon, tablet, laptop of pc) te gebruiken. Tijdens het evenement kan de lezer, samen met ruim 400 andere lezers, een live evenement bijwonen met Karin Slaughter. Karin zal tijdens dit evenement in gesprek gaan met een presentator en vertellen over haar nieuwe boek en haar jubileum. Een erg bijzonder en exclusief evenement dus.

Het verhaal
Een jonge vrouw wordt op brute wijze aangevallen en voor dood achtergelaten. De politie stelt een onderzoek in, maar dat loopt al snel vast. Tot een gevangene Will Trent vertelt dat de aanval een kopie is van de misdaad waarvoor hij jaren eerder veroordeeld is. De man heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn, en nu denkt hij bewijs te hebben. Het wordt Will duidelijk dat hij de nieuwe zaak pas kan oplossen wanneer hij de oude heeft opengebroken. Maar er zijn bijna tien jaar verstreken: jaren waarin herinneringen zijn vervaagd, getuigen zijn verdwenen en bewijsstukken zijn kwijtgeraakt. Er is maar één persoon die Will kan helpen een meedogenloze moordenaar op te sporen: zijn vriendin Sara Linton.

Over de auteur
Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Lees hier de meet & greet die Liesbeth eerder had met Karin Slaughter.
Lees hier het interview dat hadden met Karin Slaughter

Bestel Verzwegen bij:

Libris

Of

Bol.com


Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)