Op 28 mei verschijnt bij Uitgeverij Boekerij de tweede thriller van Samantha Stroombergen: Zij die zwijgt.
In samenwerking met Uitgeverij Boekerij mogen wij drie exemplaren verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Op een zeer koude nacht strompelt een jonge vrouw met een bloedende hoofdwond en zonder schoenen langs de Leidse grachten. Ze wordt naar het ziekenhuis gebracht, waar ze zich hult in hardnekkig stilzwijgen. Rechercheur Léon Coeur wordt erbij gehaald, maar als blijkt dat de -gewonde vrouw de verloofde is van een bekende politicus, moet hij de zaak overdragen aan een rivaal.

Ondertussen wordt het lichaam van de populaire YouTuber Ceyda Yilmaz in haar huis aangetroffen. Léon onderzoekt samen met zijn nichtje Hanna, studente criminologie, de plaats delict. Als ze daar een cryptisch bericht van de moordenaar vinden, komen ze erachter dat er misschien een verband is met de mishandelingszaak. Ceyda is waarschijnlijk niet het eerste dodelijke slachtoffer, en als Léon en Hanna niet opschieten ook niet het laatste…

Over de auteur

Samantha Stroombergen (1990) studeerde Nederlands en journalistiek aan de Universiteit Leiden. Ze werkt als copywriter op de Digital Content-afdeling van de KLM. Daarnaast is ze recensent bij Hebban, met als specialisatie thrillers. In 2019 won ze met haar eerste thriller De witte kamer als jongste ooit, de Gouden strop.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor welke series heeft Samantha een geheime eeuwig-bestaande zwakte? (Zie ons interview uit 2018)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Samantha‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)