Op 30 juni verschijnt bij Uitgeverij De Fontein de nieuwste Young Adult thriller van Margje Woodrow: Fake trip.
In samenwerking met Uitgeverij De Fontein mogen wij een exemplaren verloten van deze Young Adult thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Fake it till you make it…

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona. Iedereen hoopt te chillen op het strand en wil stiekem het nachtleven verkennen. Helaas staan er verplichte excursies op het programma.
Dan gebeurt er een afschuwelijk ongeluk in de Sagrada Familia. Gruwelijke details worden verspreid via social media. In een duizelingwekkend tempo komen geheimen bloot te liggen. Maar wat is echt en wat is fake news?
Kunnen Demi en Billy deze ramp stoppen? Of volgen er meer slachtoffers?

Over de auteur

Margje Woodrow (1975) was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen. Als ze hier niet mee bezig is, loopt ze hard met haar hond, kijkt ze films op Netflix of struint ze kringloopwinkels af, op zoek naar mooie en bijzondere spullen. Maar wát ze ook doet: ze houdt haar ogen en oren open voor ideeën voor nieuwe boeken!

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is het lievelingsgerecht van Margje Woodrow? (Zie ons interview van vorig jaar)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Woodrow‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)